Hírek

A Bejárható Magyarország Kormányprogram keretén belül a közelmúltban kiadásra került – a már meglévő online felület (www.bejarhatomagyarorszag.eu) mellett – egy offline magazin is, melyben a VOLÁN Egyesülés is lehetőséget kapott "A VOLÁN integrált közösségi hálózatának bemutatása, további fejlesztéseik felvázolása" című rövid cikk megjelentetésére.

A Bejárható Magyarország Program egy átfogó, országos, hazai aktív turizmust támogató kormányprogram, amelyhez hozzátartozik a belföldi közösségi közlekedés támogató ereje. A cikkben az Egyesülés aktív turizmust támogató szolgáltatásai jelennek meg, melyben elsősorban az utazási hálózat átfogó rendszere kerül bemutatásra. (Sűrűn indított járatok, megfelelő járat-kapcsolódás, online elérhető, stabil utastájékoztató rendszer, kapcsolódás a MÁV-járataihoz, esetleg free-wifi a járatokon stb.).

A 2000 példányszámos, magas presztízsű olvasói közönségre tervezett Bejárható Magyarország Program kiadvány egy prémium minőségű, turisztikai konferenciákon terjesztett éves jelentés. A letölthető tematikus kiadványban továbbá számos, a Bejárható Magyarország Program szempontjából releváns témájú, több műfajban összeállított cikkanyag is megtalálható.

Bízunk benne, hogy a cikk megjelentetésével elő tudjuk segíteni a VOLÁN márkanév köztudatba történő visszaemelését és megerősítését, valamint a közösségi közlekedés minél szélesebb körben történő népszerűsítését.

 

Mellékletek:
Vissza

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 38.
Posta cím: 1391 Budapest, Pf. 221.
Telefon: +36 (1) 428 2150

e-mail